BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Jumaat, 16 Mac 2012

Jadual Allah dibongkar 2


KESIMPULAN

 Al-Hasyimi merupakan lelaki yang berketurunan bani hasyim, merupakan ahlul bait, merupakan sebahagian dari keluarga Imam Mahdi dan Pemuda Bani Tamim. Beliau mempunyai ciri-ciri khas iaitu tahi lalat di bahu kiri dan tapak tanganyya. Berasal dari satu tempat di hujung timur dan dilantik menjadi penguasa di timur untuk menentang as-sufyani. Al-Hasyimi akan bergabung dengan pemuda bani tamim yang berada di khurasan dan diamanahkan memegang panjí-panji hitam. Al-Hasyimi dan Pemuda Bani Tamim memimpin pasukan panjí-panji hitam menentang pasukan as-sufyani dan mengalahkan mereka di astokhor. 

Al-Hasyimi menuju ke baitul maqdis namun pasukannya dikalahkan oleh pasukan As-Sufyani. Al-Hasyimi disangka mati namun sebenarnya dia berundur ke Mekah untuk menyambut kedatangan Imam Mahdi dan menyerahkan panji-panji hitam.Pasukan As-sufyani cuba menyerang Al-Hasyimi dan Imam Mahdi namun pasukan tersebut ditelan di Al-Baidak. Al-Hasyimi dan Imam Mahdi berangkat ke baitul maqdis untuk bergabung dengan pemuda bani tamim yang siap menunggu di sana. Mereka berjaya mengalahkan As-sufyani dan membunuhnya. 

Al-Hasyimi menyertai perang malhamah uzma (Armageddon) dan juga menyertai peperangan dengan Dajjal. Setelah Imam Mahdi wafat, Al-Hasyimi mengangkat Nabi Isa as sebagai khalifah baru. Al-Hasyimi mungkin wafat kerana sakit tua dan di sembahyangkan oleh seluruh umat islam sepertimana saudaranya Imam Mahdi.

Al-Hasyimi merupakan tokoh tersembunyi yang menjadi kunci utama kegemilangan umat Islam setelah Imam Mahdi dan juga Pemuda Bani Tamim. Al-Hasyimi adalah pemegang kunci kemenangan dan identitinya masih kekal rahsia sehingga tiba jadual Allah swt. Begitulah sedikit sebanyak tentang Al-Hasyimi dan segala yang baik adalah dari Allah dan segala yang buruk adalah dari diri saya sendiri. Sekian