BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Sabtu, 17 Mac 2012

Kitab Terakhir Tawarikh Dunia 4

PEMUDA BANI HASYIM AKA AL-HASYIMI
Akhir zaman ada beberapa figure utama dalam peristiwa kebangkitan Islam iaitu
1. Imam Mahdi
2. Putera Bani Tamim
3. Al-Hasyimi
4. Haris Harras

Figure Imam Mahdi dan Putera Bani Tamim sudah sedia diketahui sekalipun ada yang tidak mengiktiraf Putera Bani Tamim yang saya maksudkan. 
Akan tetapi figure Al-Hasyimi dan Haris Harras masih menjadi misteri. KENAPA?

Topik kali ini akan dibincangkan tentang Al-Hasyimi. 

Al-Hasyimi adalah seorang lelaki yang mempunyai peranan besar di dalam kebangkitan Islam bahkan beliau adalah kunci bagi kebangkitan Islam. Tanpa beliau Putera Bani Tamim dan Imam Mahdi tidak dapat memenangkan Islam. Kerana pentingnya beliau hingga figure ini menjadi rahsia hingga berlaku jadual Allah. Tidak seperti Imam Mahdi dan Putera Bani Tamim yang sudah dikenali individu tersebut tetapi Al-Hasyimi tetap dirahsiakan identitinya.

Siapa Al-Hasyimi?

Menurut hadis Al- Hasyimi adalah lelaki dari hujung timur. Mempunyai tahi lalat di bahu kiri. mempunyai tahi lalat di tapak tangan kanan/kiri. beliau mempunyai hubungan kekeluargaan dengan Imam Mahdi dari sebelah Bapa.

Mengikut pendapat saya beliau adalah lelaki Melayu berdarah Arab-khurasan dan ada hubungan kekeluargaan dengan Imam Mahdi.

Apa peranannya?
peranan beliau adalah

1. ***LOCKED**##KEYOPEN##[Penguasa bumi Nusantara]
2.Pembantu kepada Putera Bani Tamim
3.Bergabung dengan PBT untuk memerangi as-sufyani
4. Pemegang panji-panji hitam semasa Malhamah kubra ketika Imam Mahdi dan Putera Bani Tamim memimpin perang
5. Menyerahkan khilafah kepada Nabi Isa as sesudah Imam Mahdi wafat

Peranan pertama dilocked demi menjaga rahsia kebangkitan. peranan pertama sangat penting dan tak boleh didedahkan kerana jika Yahudi tahu maka beliau akan diburu dan tak akan dibiarkan hidup. [Kunci dibuka kerana masanya sudah hampir kerana saat ini kita menantikan munculnya As-Sufyani di Syria atau as-sufyani memang sudah muncul]

Al-Hasyimi adalah orang yang sangat di monitor RSA dan sangat diburu iblis dan Dajjal kerana peranan beliau ***LOCKED** ##KEYOPEN##[pemegang kunci kemenangan]


Al-Hasyimi akan bergabung dengan PBT dan memerangi As-Sufyani. Semasa misi ke Baitul Maqdis mereka kalah lalu Al-Hasyimi menghilangkan diri hingga disangka terbunuh. Sebenarnya beliau berundur ke Mekah Menyambut kemunculan Imam Mahdi di khalayak ramai. Setelah itu beliau kembali pada PBT dan meneruskan misi rahsia ke Baitul Maqdis dan bertemu Imam Mahdi di sana.PBT kemudian akan serah kuasa daulah kepada Imam Mahdi. 

SETELAH ITU BERLAKULAH KEJADIAN-KEJADIAN YANG MEMBAWA PADA MALHAMAH KUBRA ATAU PERANG ARMAGEDDON.