BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Khamis, 22 Mac 2012

THE NEW WORLD ORDER

Penyongsangan Fakta Al-Quran

 
Al-Quran adalah wahyu Allah, Tuhan yang menciptakan sekalian alam. Bidang  yang mengkaji tentang dunia dan alam semesta dikenal sebagai sains. Allah mencipta alam ini dengan sifat RahmanNya. Al-Quran menerangkan segala rahsia tentang alam dalam Al-quran yang difahami sepenuhnya oleh Nabi Muhammad saw, para sahabat ra dan para salafus soleh rh. Namun sejak kejatuhan islam lebih 700 tahun dahulu ilmu ini jatuh ke tangan Yahudi. Yahudi mencorak ilmu tersebut mengikut kehendak mereka. satu contoh ilmu al-quran yang disongsangkan ialah ilmu zarah atau dalam bahasa moden sains atom

ILMU ZARAH/SAINS ATOM
Dalam Al-quran Allah sering menyebut akan zarah, kejahatan dihitung sebesar zarah dan kebaikan dihitung sebesar zarah.

Jadi dalam Al-Quran, zarah terbahagi kepada dua, zarah baik dan zarah jahat.

Allah dengan sifat RahmanNya mencipta alam ini dengan keseimbangan 4 zarah baik dan 1 zarah jahat. Keseimbangan ini menjadikan alam ini berjalan dengan harmoni.

Apabila manusia diciptakan, tubuh manusia mempunyai 80% zarah baik dan 20% zarah jahat. Kerana zarah baik melebihi zarah jahat maka tubuh manusia sihat dan kuat. Alam sekitar ciptaan Tuhan menjadi sumber zarah baik contohnya oksigen. zarah jahat seperti karbon dioksida diserap alam sekitar sehingga zarah jahat tidak mengganggu manusia. Orang yang sakit adalah berpunca dari zarah jahat melebihi zarah baik yang perlu dipulihkan melalui bahan-bahan alam sekitar.

Jin pula diciptakan dari tenaga haba yang tertarik pada zarah-zarah jahat. Malaikat diciptakan dari tenaga cahaya yang tertarik zarah-zarah baik. zarah-zarah juga boleh membebaskan tenaga. zarah jahat membebaskan tenaga gelap (dark energy dalam bahasa sains) dan zarah baik membebaskan tenaga cahaya (light energy)

Amal ibadah menambahkan zarah baik pada tubuh dan dosa maksiat menambahkan zarah jahat pada tubuh. Orang yang beramal soleh maka tubuhnya sihat dan cergas manakala pelaku maksiat mudah mendapat sakit. Di Bumi, tempat berkumpulnya zarah-zarah baik ialah Mekah, Madinah dan Baitul Maqdis. Selain itu tempat-tampat orang beribadat kepada Allah di seluruh dunia merupakan berkumpulnya zarah baik. Pusat-pusat maksiat pula adalah tempat berkumpulnya zarah jahat. 

Rasulullah saw menasihatkan supaya berhati-hati dengan perkera-perkara sebesar zarah kerana Iblis sudah berputus asa dengan perkara-perkara yang besar (Jasad) namun tidak berputus asa untuk mengubah perkara-perkara sebesar zarah.

YAHUDI MENGGUNAKAN ILMU ZARAH UNTUK MENYIHIR DUNIA
Apabila Islam jatuh, ilmu-ilmu Al-Quran dikutip Yahudi. Yahudi mendapati ilmu zarah bakal menguntungkan Islam dan merugikan mereka. Namun Yahudi mendapati mereka boleh mendapat keuntungan jika menterbalikkan atau menyongsangkan ilmu zarah supaya Islam jadi lemah-selemah-lemahnya dan mereka dan Iblis sekutu mereka mendapat untung seuntung-untungnya.

Yahudi mendapati Allah menciptakan dunia dengan nisbah zarah 4 zarah baik dan 1 zarah jahat. Yahudi berusaha mencari jalan untuk mengubah keseimbangan ini. Mereka mencari dan mencipta bahan-bahan yang merupakan zarah jahat. Bahan-bahan ini kemudian dicampurkan pada bahan-bahan semulajadi yang umumnya terdiri dari zarah baik. 

Mereka mencari petroleum dan mencipta mesin untuk membakar petroleum maka petroleum akan membebaskan karbon dioksida (zarah jahat) ke udara. Mereka memasukkan bakteria pada air dan mereka memasukkan klorin ke dalam air untuk kita minum. Klorin bercampur air menghasilkan asid klorin (zarah jahat). Yahudi mencipta bahan kimia untuk dijadikan baja tanaman atau dimasukkan terus ke dalam makanan kita.

Setelah usaha mereka berjaya, mereka menamakan semula zarah-zarah tersebut. Zarah-zarah BAIK dikenali sebagai ion NEGATIF (-) manakala zarah-zarah JAHAT dinamakan ion POSITIF(+). Yahudi kemudian mengatakan kepada dunia bahawa segala perkara BAIK dikatakan sebagai perkara POSITIF dan segala perkara BURUK/JAHAT dikatakan sebagai perkara NEGATIF. 

Supaya tak keliru
zarah                     nama sains                          sifatnya
BAIK                      ION NEGATIF                     BAIK
JAHAT                   ION POSITIF                       JAHAT

Yang disogokkan kepada kita
sifat                       nama moden
BAIK                      POSITIF
JAHAT                   NEGATIF

Tertipulah manusia sehingga zarah BAIK dianggap jahat kerana ia adalah ion NEGATIF (-)
zarah JAHAT dianggap baik kerana ia adalah ion POSITIF (+)

Ion negatif (zarah baik) sebenarnya menyihatkan manakala ion positif (zarah jahat) merupakan pembawa penyakit. Kehadiran banyak ion POSITIF pada tubuh menyebabkan IBLIS/SYAITAN mudah memasuki tubuh. 

Rasulullah saw pernah bersabda bahawa syaitan itu bergerak dalam salur darah. Memang benar jika Ion POSITIF banyak dalam darah maka tidak mustahil syaitan boleh berada dalam darah kita.

Program maksiat diperbanyakkan dimana apabila manusia berbuat MAKSIAT maka mereka membebaskan tenaga gelap yang mengumpulkan Ion POSITIF. Banyaknya ion POSITIF dalam tubuh menyebabkan penyakit. Ion POSITIF menarik syaitan dan iblis kepadanya. Manusia dijauhkan dari amal soleh yang membebaskan tenaga cahaya yang mengumpulkan ion NEGATIF yang meyihatkan dan membuatkan malaikat hampir dengan kita.

Alam semulajadi membebaskan ion NEGATIF lantas yahudi membina bangunan-bangunan yang terdiri daripada ion POSITIF untuk menyerap ion NEGATIF dari persekitaran. 

Udara, air, tanah dan segala di sekeliling kita kini penuh dengan ion POSITIF yang jahat manakala ion NEGATIF yang menyihatkan semakin kurang. 

Inilah cara Yahudi menyihir dunia dengan cara halus yang kita tak sedar. Maka terungkaplah sabda baginda saw supaya berhati-hati dengan perkara sebesar zarah.

## Ion NEGATIF mewakili sifat Rahman Tuhan kerana ia bersifat menderma dan berkorban. Ion POSITIF mewakili sifat Iblis iaitu peminta yang selalu tamak, rakus dan gelojoh. Arus elektrik yang mencahayakan rumah kita ialah kerana ion NEGATIF mendermakan bahagian dirinya (elektron) kepada ion POSITIF lantas wujudlah apa yang kita kenali sebagai elektrik. Kanser berpunca dari radikal bebas (ion POSITIF) menyerang DNA (ion NEGATIF) pada sel sehingga DNA menjadi rosak dan mengubah sel normal kepada sel kanser.

**Yahudi cukup takut dengan ribut solar yang berlaku di matahari kerana Yahudi tahu zarah dari matahari cukup kuat untuk memusnahkan sistem zarah yang mereka corakkan di bumi. Segala yang dikuasai ion POSITIF akan binasa manakala ion NEGATIF akan menguasai dunia kembali.

http://www.siestaair.co.uk:8080/SiestaWebsite/images/neg_ions.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ziyZ-t0T7nE/SpVAPV35MnI/AAAAAAAAALw/25_AOPR5A0w/s400/anions.jpg
zarah baik (ion negatif) yang dibebaskan oleh alam ciptaan Tuhan)
http://neffulsingapore.files.wordpress.com/2010/08/red-blood-cells-in-ve-ions-environ4.jpg
keseimbangan zarah baik (ion -) dan zarah jahat (ion +) dalam darah
 health necklace
http://www.biofirion.asia/emember/biofirion/images/others/INFO/EN_INFO_08.jpg
zarah jahat (ion +) pada alat-alat ciptaan manusia/Yahudi