BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Rabu, 31 Oktober 2012

Kitab Terakhir Tawarikh Dunia 8

Kesatuan Bangsa Timur dan Barat

Sebuah hadis ada menyebutkan tentang bangsa maghrib atau bangsa barat akan diperintah oleh raja yang adil. raja ini memerintah selama beberapa tahun lantas kuasanya diserahkan kepada pemuda dari timur yang berkulit coklat. Wilayah itu kemudian diserahkan kepada imam mahdi.

Rasulullah saw tidak menipu dan janji tuhan pasti berlaku

Kebangkitan Islam bermula di hujung timur namun kebangkitan akan dibantu oleh bangsa barat yang pada hari ini kita kenal sebagai penduduk benua amerika atau bangsa "dunia baru"

Bukankah bangsa amerika adalah musuh Allah dan tentera dajjal lakntullah?

Sebenarnya yang jahat adalah keturunan yahudi yang berselindung dalam wajah inggeris. Mereka musuh Allah yang telah menghapuskan jejak Islam di benua itu.

Selain mereka adalah kaum asli dan bangsa latin yang mana nenek moyang mereka pernah masuk Islam. tentera dajjal telah mengkafirkan kaum asli yang sebelum kedatangan mereka adalah muslimin seperti kita. Sebelum itu bangsa andalus telah dikristiankan secara paksa semasa kejatuhan andalusia dan keturunan mereka dikerah untuk mengkristiankan atau mengkafirkan kaum asli amerika. Bahkan banyak puak asli yang dihapuskan secara fizikal mahupun dalam sejarah.

Darah Islam masih mengalir dalam diri kaum asli dan bangsa latin. Buktinya hari ini kita lihat keganjilan sikap kerajaan-kerajaan dari amerika latin yang bersikap seolah olah menyokong Islam walaupun mereka bukan Islam.

Nabi saw telah memberi gambaran bahawa mereka bakal membantu kebangkitan islam di mana Allah menganugerahkan raja yang adil. Imam Mahdi akan menghantar wakil untuk mentadbir mereka dan mungkin mengislamkan mereka beramai-ramai.

Disebalik kehancuran bangsa inggeris, bangsa latin dan kaum asli akan mengambil alih benua amerika dibawah pimpinan wakil Imam Mahdi. Jika pengislaman mereka tidak berlaku ketika itu maka pengislaman mereka adalah sesudah turunnya Nabi Isa as.

Tiada ulasan: