BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Khamis, 29 November 2012

Kuil Dajjal sudah dibangunkan

Ku mulai tulisan ini Dengan Nama Allah yang Maha Pengampun lagi Maha Pemaaf lagi Maha Penerima Taubat

Sanjungan Sejahtera keatas paduka baginda Nabi Muhammad Al Mustafa saw

 
Yahudi Laknatullah sangat menunggu-nunggu Moshaikh mereka yakni Dajjal Laknatullah yang akan membuatkan mereka berkuasa di dunia. Salah satu persiapan mereka adalah dengan membina kuil khusus untuk penyembahan manusia terhadap dajjal. Kuil ini akan jadi kiblat manusia bila dajjal keluar nanti. Kita hari ini dimaklumkan bahawa kuil ini akan dibina diatas keruntuhan masjidil Aqsa. Itulah yang digembar-gemburkan. Namun hakikatnya Yahudi tahu paduka baginda Rasulullah saw telah khabarkan Dajjal tak akan masuk ke 4 masjid yakni Masjidil Haram, Masjid Nabawi, Masjidil Aqsa dan Masjid At Thur.

Kerana Yahudi berkeyakinan bahawa kuil Dajjal tidak akan dibina di bukit Moria tempat berdirinya Masjidil Aqsa tetapi di sebuah padang pasir yang telah tersebut dalam Kitab mereka maka mereka telah memilih sebuah tempat di padang pasir untuk mendirikan kuil itu.Pembinaan dimulakan sejak akhir 2009 dan kini telah siap sepenuhnya. Para elit menipu dengan mengatakan kuil itu cuma replika. Replika sebesar kuil sebenar. Yahudi memperbodohkan bangsa sendiri. Hanya segelintir yang sedar akan hal ini.

Tempat pembinaan kuil dajjal adalah tempat terahsia. Namanya Mitzpe Yericho terletalk antara Jerusalem dan Jericho. Para kohanim dan levites sedang berlatih upacara penyembahan dajjal di sini. Carian melalui Google map kita tak akan jumpa tempat ini. Bahkan sedikit gambar menunjukkan suasana bandar yang sedang dibina di Mitzpe Yerichoi. Mereka sedang membangunkan New Jerusalem sebagai persiapan kepada Mosyaikh mereka. Kemuncaknya jika mereka berjaya meruntuhkan Masjidil Aqsa, perhatian dunia akan dialih kepada New Jerusalem dan keruntuhan Old Jerusalem akan dirahsiakan dari pengetahuan umum.


Sekian Wallahu a'lam

Tiada ulasan: