BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Jumaat, 16 November 2012

Peranan kerajaan Roh yang disembunyikan 2

Apa yang berlaku sebenarnya? Bagaimana mereka boleh selamat dalam keadaan serba gelap, tiada udara, bekalan makanan dan air yang cukup selama dua bulan lebih. Lebih menakjubkan kesemua 33 pelombong berjaya keluar hidup-hidup.

Seluruh dunia takjub dengan kejadian itu. media masaa yang dikuasai yahudi dan kristian mencanang-canangkan kehebatan teknologi mereka. Para pelombong pula berkeyakinan bahawa keajaiban yang menyelamatkan mereka. Tidak lama sesudah kejadian itu 2 pelombong sebagai wakil pergi ke pulau siprus bertemu seorang wali Allah untuk berbaiah.

Sebenarnya dunia ditipu dimana ada perkara yang disembunyikan kerajaan-kerajaan yang dikuasai yahudi dan kristian.

Sebenarnya sebaik sahaja mereka dikeluarkan dari lombong, kesemua pelombong dilihat memakai kalung tawiz tradisi Naqshbandi (berbentuk segitiga).

Mereka ketika itu telah memeluk Islam. Salah seorang pelombong mengatakan semasa kejadian tersebut dia melihat 'Tuhan' menentang Iblis dan Tuhan memenanginya.

Menurut Maulana Syeikh Nazim rh, beliau mendapat alamat tentang kejadian yang bakal menimpa di Chile lantas beliau berdoa untuk keselamatan para pelombong.

satu daripada 313 rijalullahil ghaib dihantar ke tempat kejadian pada mulanya namun akhirnya yang turun padang adalah 7 rijalullah. Mereka ditugaskan untuk memberi keamanan dan menyediakan keperluan para pelombong yang terperangkap.

sementara di atas, seorang wakil maulana telah berjaya menurunkan 33 amanat maulana kepada 33 pelombong tersebut. Antara amanat tersebut ialah kalung tawiz naqshbandi, risalah mengenai cinta dalam Islam dan perintah untuk mengucap kalimat "la ilaha illa allah, muhammadur rasulullah"

banyak kejadian ganjil yang berlaku pada mereka di bawah tanah antaranya rasa nyaman, terasa kenyang walaupun makan sedikit, dapat tidur dengan nyenyak dan terasa seperti ada hembusan udara walaupun haikatnya tiada saluran udara. Banyak lagi yang tidak dihebahkan kepada umum.

namun mereka mengatakan bahawa mereka melihat maulana bersama mereka di sana dan sebahagian kecil bermimpi melihat beliau. Maulana Syeikh Nazim mengesahkannya.

Namun Yahudi dengan kejahatannya telah mengedit gambar para pelombong keluar bersama kalung tawiz maka tiada siapa yang sedar apa yang berlaku sebenarnya.

Maulana memberi sedikit bantuan kepada para pelombong yang terselamat. Peristiwa yang berlaku menunjukkan peranan kerajaan roh yang amat disesatkan oleh umat akhir zaman.

Yahudi cupa menutup kisah ini supaya kita yakin kerajaan roh tidak wujud.

Tiada ulasan: