BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Khamis, 14 Februari 2013

Dajjal sudah hampir?

Pada 11 Februari, 2013  kita mendengar pengumuman yang Pope Benedict XVI meletakkan jawatannya pada 28 Februari 2013.

Apakah penggantinya akan memakai gelaran  Peter Roman II?  Dan menepati ramalan St Malachy bahawa inilah Pope yang ke 112 dan merupakan Pope terakhir  akan di wujud di dunia? 

 Di bawah pemerintahan Peter Roman II dikatakan  akan berlaku segala macam kesusahan di muka bumi ini dan dia akan memainkan peranan seorang penyelamat yang memberikan pelbagai bantuan kepada manusia sejagat.

Peter Roman II akan memainkan peranan Dajjal ataupun mungkin dia sendiri adalah Dajjal yang akan memindahkan pusat pemerintahan Vatican dari Rome ke Jerusalem.

Analisa daripada Anura Guruge seorang pakar dalam bidang institusi Papal menyatakan tidak mungkin Pope terkahir ini akan memakai  gelaran Peter Roman II kerana para pentadbir Vatican bukanlah bodoh untuk membiarkan Peter Roman II meruntuhkan institusi Vatican di Rome dan Eropah dan berpindah ke Jurusalem.   

Apa-apa pun Anura Guruge bersetuju yang Pope yang ke 112 ini adalah Pope yang terakhir  dan jangkaan St Malachy yang lainnya yakni:

I  will AGREE with you that the next pope, per Malachy, will be the last pope.

I will AGREE with you that the next pope, per Malachy, will feed the flock through many tribulations.

I will AGREE with you that the next pope, per Malachy, will preside over the destruction of Rome.

I will AGREE with you that the next pope, per Malachy, will lead all of YOU to be judged by a formidable judge.

I will AGREE with you that the next pope, per Malachy, will even tell the cardinal electors convened in the Sistine Chapel that he wishes to be known as ‘Peter the Roman.’

Apa-apa pun salah satu calon kuat untuk menjadi Pope terakhir ini adalah Karidnal Peter Kowdo Appiah Turkson dari Ghana. Namanya sendiri adalah Peter.

Dijangka dunia akan  mengetahui siapakan Pope terakhir ini pada 18 Mac, 2013.  Adakah dunia akan mempunyai pemimpin tertinggi, Obama  dan Pope,  berkulit hitam yakni si Peter Tuckson dari Ghana?

Rujuk artikel penuh

Nota:

Sebelum ini memang sudah dikhabarkan (menerusi mimpi yg benar) bahawa memang Pope Benedict XVI akan mengundurkan diri dan menyerahkan tugasnya kepada Paus berpakaian serba hitam (kiasan kpd Black Pope atau memang identitinya memakai pakaian serba hitam)

Buat masa ini saya (penulis) tidak mahu dihubungi sehingga masa yang ditentukan.

Diharap semua menghormati keputusan saya.

Gambar: Karidnal Peter Kowdo Appiah Turkson (calon yg disebut-sebut sebagai pengganti pope)

Tiada ulasan: