BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Khamis, 14 Mac 2013

Kenapa Paus dari Amerika Latin?

 

Telah rasmi bahawa paus terakhir adalah Pope Francis I yang berasal dari Argentina.

Argentina

Persoalannya kenapa paus baru dilantik dari negara Amerika Latin bukan Eropah atau Afrika atau Asia?

Jawapannya ialah kerana pasukan Dajjal amatt faham bahawa pemimpin umat Islam di akhir zaman yakni Imam Mahdi dilahirkan di hujung timur yakni Nusantara.

Kebangkitan agama Nur Muhammad saw kali kedua adalah dari hujung timur.

Namun Nur Muhammad saw pernah mengkhabarkan bahawa panji Imam Mahdi datang dari dua hujung dunia yakni Panji Hitam dari Hujung Timur dan Panji Putih-Kuning dari Hujung Barat (Maghrib Al-Aqsa)
Pasukan Dajjal cuba menundukkan Hujung Timur namun usaha mereka gagal. Cubaan mereka ialah 'penyerangan tentera Sulu ke atas Sabah' namun usaha mereka mendapat kehinaan kerana rancangan mereka dihidu lebih awal.
Pasukan Dajjal sekarang bimbangkan pasukan kedua dari Hujung Barat tepatnya dari negeri Amerika Latin. Akhirnya demi menghalang pasukan kedua maka mereka memilih Paus dari salah sebuah negeri Hujung Barat dengan harapan pasukan Imam Mahdi akan dihapuskan di sana.

Difahamkan Pasukan dari 5 negara barat akan menyertai Imam Mahdi. Akhir-akhir ini penduduk Amerika Latin sudah mula ingin mengenali Islam. Mereka mula mahukan makanan Halal sehingga dibuat ekspo makanan Halal di merata Amerika Latin.

Pasukan Dajjal yang selama ini menguasai benua Amerika terkejut melihat situasi di Amerika Latin yang inginkan Islam lebih dari tempat lain. Bahkan para pemimpin mereka sangat lantang memperjuangkan nasib umat Islam di Palestin.

Sekarang pasukan Dajjal sudah menarik nafas lega kerana orang-orang yang mendukung Islam sudah dibunuh. Negara-negara hujung barat di tangan mereka melalui Paus terbaru mereka.

Kini demi menghalang kebangkitan Islam mereka pasti akan memberikan tumpuan kepada Nusantara atau hujung timur supaya kebangkitan Imam Mahdi tidak berlaku.

Jadual Allah pasti akan berlaku juga.

Sekian Wallahu a'lam.

Tiada ulasan: