BLOG BERPINDAH


kepada pembaca setia blog ini.
Blog ini telah berpindah ke alamat


http://futopsecret.blogspot.com

Khamis, 14 Mac 2013

Pope Francis I Fitnah Dajjal Terawal

Pope Terakhir tidak di namakan Peter Roman II

Ramai pengkaji kospirasi gagal melihat fakta ini.

Ramai menyangka Pope Terakhir akan diberi nama Peter Roman II paling tidak ada kaitan dengan Peter namun Pope Francis I dilihat tidak menepati ramalan terakhir St Malachy.
Peter Roman II hanya dikenal pendokong Imam Mahdi.

Jangan terkejut jika Pope Francis tidak membuat perubahan drastik dalam pentadbiran Vatican bahkan akan membersihkan Vatican sehingga kita melihat tiada pengaruh ajaran Syaitan dalam pentadbirannya.

Jangan terkejut jika Pope Francis mengajak umat Islam dan Kristian bersatu dan berbaik-baik.

Pengkaji kospirasi dari kalangan kaum Kristian sudah putus asa bahawa Pope Peter Roman II akan muncul padahal mereka lupa Pope Benedict disebut dalam ramalan St Malachy sebagai 'Glory of Olive'

Dengan kehadiran Pope Francis manusia akan lupa pada kehadiran Dajjal/Anti Christ kerana kita tidak dapat melihat sisi buruk pada Paus ini.
Inilah sebabnya Pope Francis digelar Paus Tanpa Wajah atau Paus Wajah Terhijab.

Manusia takkan melihat wajah sebenar Pope Francis kerana kegiatannya membantu Dajjal sangat terahsia lebih rahsia dari kegiatan Pope Benedict sendiri.

St Malachy sendiri sudah tentulah wakil Dajjal yang merancang semua ini. Dajjal membiarkan manusia percaya bahawa paus terakhir pasti bernama Peter Roman namun bila berlaku sebaliknya maka manusia mula tidak percaya St Malachy menyebabkan pergerakkan Dajjal berjalan lancar.

Pelbagai fitnah tersembunyi akan muncul yang takkan disedari manusia kerana hanya Orang yang Dikehedaki Allah dapat melihatnya.

Tiada ulasan: